De praktijk

Check
Om zeker te weten dat het goed gaat met uw huisdier doen we bij inentingen standaard een gezondheidscheck. Maar we doen veel meer. We hebben alles wat nodig is voor de gezondheid van uw dier gewoon in huis. We maken bij Dierenkliniek Den Dolder digitale röntgenfoto’s, ECG’s en echo’s. Bloed, urine en ontlasting onderzoeken we in ons eigen laboratorium. Zo weten we snel wat er aan de hand is.


Hoe gaat een operatie?
Soms is een operatie nodig. Die doen we in onze praktijk, een vertrouwde plek voor dieren en baasjes. We vertellen u precies wat we gaan doen en nemen daarvoor ruim de tijd. Dan voelen dieren en baasjes zich voor, tijdens en na de operatie het meest op hun gemak. Uw huisdier ligt lekker op een verwarmde tafel en slaapt uit op een zachte ondergrond. Al die tijd houden we hem of haar heel goed in de gaten.


Gebitsbehandeling
Tanden zijn een specialisme binnen onze praktijk. Daar weten we veel van en we hebben de benodigde apparatuur in huis. We controleren gebitten, nemen röntgenfoto’s en behandelen: van tandsteen verwijderen tot en met wortelkanaalbehandelingen. Uw huisdier ligt tijdens de behandeling lekker rustig op een verwarmde tafel.


Oogonderzoek
Voor problemen met ogen of officiële oogkeuringen werken we nauw samen met oogspecialist dr. Frans Stades. Hij is regelmatig in onze kliniek te vinden voor adviezen of specialistische behandelingen.