Hoe werken we?

Spoed

Bij spoedgevallen helpen we u natuurlijk zo snel mogelijk. Op werkdagen belt u naar de praktijk en we staan paraat. Al aan de telefoon adviseren we over de beste aanpak en maken we meteen een afspraak. Ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend kunt u ons voor spoedgevallen bellen. Als we zelf de telefoon niet kunnen aannemen, krijgt u via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de Spoedkliniek die u kan helpen.

Visites

Als een dier te zwak is voor vervoer, komen we graag bij u langs. Dat doen we ook om meerdere dieren in één keer te vaccineren. Als u dat wilt, maakt u gewoon een afspraak.

Betaling

Onze tarieven kunt u opvragen bij de receptie van onze praktijk. Neem contact met ons op voor de meest voorkomende ‘standaard’ behandelingen. Voor speciale onderzoeken, röntgenfoto’s of operaties geven we natuurlijk vooraf een kostenindicatie. Betalingen van behandelingen ontvangen wij bij voorkeur via pin. Contante betaling kan vanzelfsprekend ook en u kunt zelfs op rekening betalen. Vraag naar onze voorwaarden.